Wat is auto coating?

Auto coating

Heb je net een nieuwe auto gekocht en ben je helemaal in love? Of is jouw tweede- of derdehands auto al van wat krasjes voorzien? Dan is het wellicht een optie om een auto coating over de huidige laag van lak aan te brengen. Deze lak verhult oudere krassen en beschermt de auto tegen toekomstige krassen. Of je auto al tien jaar oud is of vers van de pers: auto coating is voor elke vierwieler een goed idee.

 

Hoe werkt auto coating?

Het coaten van de auto werkt eigenlijk enorm eenvoudig. Jij levert je auto af en binnen twee uur ontvang je hem weel zo goed als nieuw terug. Voordat het coaten kan beginnen wordt de auto eerst grondig schoongemaakt. Vuil wordt verwijderd en elk spatje vet wordt weg gehaald. Op deze manier blijft de auto coating het best zitten en heb jij er als klant zo lang mogelijk plezier van. Door middel van een speciale kwast wordt de coating egaal over de auto aangebracht. In verband met de nieuwste techniek droogt de lak enorm snel. Na de eerste laag auto coating wordt de hele wagen nogmaals gecheckt. Wanneer er toch krasjes door de lak heenkomen wordt er een tweede laag aangebracht. Bij afhaal van de auto herken je hem haast niet meer terug en is je vierwieler weer zo goed als nieuw.

 

Afspraak maken voor auto coating

Het maken van een afspraak voor het coaten van de auto gaat enorm eenvoudig. Via de website kan je de beschikbaarheid checken en zie je directe welke data en tijden er nog beschikbaar zijn. Deze site biedt ook voldoende informatie aan over de verdere werking van auto coating. Wanneer er toch enkele vragen ontstaan is het geen probleem om per telefoon of mail met een van de medewerkers contact op te nemen. Zij zullen jouw vragen met liefde beantwoorden. Of je auto dus nieuw is of al een paar generaties mee gaat: voor elke auto kan een auto coating de ultieme uitkomst bieden!