Wat zijn Ibiza sieraden

ibiza sieraden

We kennen Ibiza inmiddels allemaal. Het is één van de meest populaire vakantiebestemming van de afgelopen jaren. Het eiland is zelfs zó populair geworden, dat het een hele eigen kleding en sieraden stijl naar zich vernoemd heeft gekregen. De Ibiza look kenmerkt zich door de vrolijke kleuren en vele franjes. Maar veel mensen vinden het lastig om bij de vrolijke, drukke prints van de Ibiza kleding, ook nog sieraden uit te zoeken. Met deze simpele tips maak je je Ibiza outfit snel compleet, met de perfecte Ibiza armbandjes, kettingen en andere accessoires. Want het lijkt misschien heel ingewikkeld, maar bij deze vrije kledingstijl mag je je creativiteit juist helemaal laten gaan!

Welke Ibiza sieraden zijn er

De Ibizia stijl staat bekend als een vrolijke en drukke kledingstijl. Het word ook wel vergeleken met de bohemian stijl en de hippie stijl uit de jaren 70. Eigenlijk kun je de Ibiza stijl zien als een mengeling van beach-wear en festival looks. Bij de outfits moet je dan ook vooral denken aan lange jurken, broeken met wijde pijpen en zwierige tops. Eigenlijk alles wat soepel met je lichaam meebeweegt, lekker zit en er vrolijk uitziet. Dezelfde kenmerken gelden eigenlijk ook voor de sieraden. Zo zie je bijvoorbeeld veel grote kralenkettingen en ringen met gekleurde edelstenen. Maar de Ibiza armbandjes zijn misschien nog wel de meest bekende sieraden keuze. Hier kun je voor een groot statement armband kiezen, of juist een heleboel armbandjes met elkaar mixen en matchen.

Andere Ibiza accesssoires

We hebben het hier dan misschien voornamelijk over Ibiza sieraden, maar er zijn ook nog genoeg andere mogelijkheden om je Ibiza outfit compleet te maken. Wanneer je de sieraden een keertje wilt laten liggen, kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een grote haarband, een bloemenkroon of een hoed. Mooie accessoires zijn onmisbaar voor het creëeren van de Ibiza look, maar met alle mogelijkheden zit er altijd eentje bij die perfect bij jou past.